Здравейте! Как можем да ви помогнем? 👋

Доставка на поръчки

Открийте всичко относно стойността и срока на вашата доставка.
S
Написана от Svetoslava
Обновена преди 1 година

Доставката на поръчаната от онлайн магазина на Alleop стока, се извършва посредством куриер и се изпълнява само за територията на България. За поръчки с доставка извън страната, моля свържете се допълнително с нас.

1. Доставка на продукти, предлагани от Alleop

Alleop доставя своите пратки чрез куриерска фирма Спиди до техни офиси и до точен адрес. 

Срок за доставка: След направена поръчка за продукт предлаган от Alleop, доставката се извършва до 2 работни дни, освен за населени места, посещавани по график и освен в периоди като Черен Петък или извънредни такива, които Alleop предварително обявява в магазина. Поръчки направени след 09:30 в делнични дни се изпълняват на следващия работен ден.

Цени и условия за доставка: За поръчки на стойност под 50 лв. се начислява такса доставка, в размер на 5.00 лв., а за поръчки на стойност над 50 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА*. 

Alleop се ангажира да се свърже с всеки клиент направил поръчка, посредством посочения в нея телефонен номер, в рамките на 1 работен ден за получавена на потвърждение за поръчката и уточняване на нейните детайли. В почивни дни и по време на официални празници това се случва в рамките на първия работен ден, а за периода на Черен петък - във възможно най-кратък срок.

Всички пратки се изпращат с опция "Преглед преди заплащане".

*Безплатна доставка може да бъде отказана за пратки с тегло над 20 кг. или размери на пакета, надвишаващи 50 х 50 х 50 см. В случай, че вашата поръчка отговоря на някое от гореспоменатите условия, очаквайте служител на Alleop да се свърже с вас, за да уточните подробностите околоко доставянето на пратката ви и нейната стойност.

2. Доставка на продукти, предлагани от JAR Computers

JAR Computers доставя своите пратки чрез куриерска фирма ЕКОНТ до техни офиси и до точен адрес. 

Срок за доставка: След направена поръчка за продукт предлаган от JAR Computers, времето за доставка е от 1 до 3 работни дни за стоки, налични в централен склад и 1 до 5 работни дни за стоки, налични във външен склад и до 20 работни дни за продукти, които са по поръчка от чужбина. Ако продуктът не може да бъде доставен, JAR Computers ще информира за това клиента. 

В случай, че искате да получите информация за срока на доставка на избрания от вас продукт на JAR Computers, бихте могли да се свържете с нас на телефон 0700 70 170 или на имейл office@alleop.bg

Цени и условия за доставка: За поръчки на стойност под 100 лв. се начислява такса доставка, в размер на 6.00 лв., а за поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

Всички пратки се изпращат с опция "Преглед преди заплащане".

3. Доставка на продукти, предлагани от Technoarena

Technoarena доставя своите пратки чрез куриерска фирма Спиди до техни офиси и до точен адрес. 

Срок за доставка: След направена поръчка за продукт предлаган от Technoarena, доставката се извършва в рамките на между 2 и 5 работни дни.

Цени и условия за доставка: За поръчки на стойност под 50 лв. се начислява такса доставка, в размер на 4.00 лв., а за поръчки на стойност над 50 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

Всички пратки се изпращат с опция "Преглед преди заплащане".

Alleop не гарантира наличността на продуктите в сайта. Във връзка с необходимото техническо време за премахване на изчерпани от наличност продукти, може да настъпи разминаване при поръчката на определени продукти. За валидна се счита тази поръчка, чиято наличност е била потвърдена от служител на Alleop.

Откри ли информацията, от която имаше нужда?